• news-bg

nyheter

Spre kjærligheten

Sammen med folks kontinuerlige streben etter høyere livskvalitet og unge forbrukergruppers entusiasme for innenlandske merkevarer, har en ny serie "Made in China" dukket opp i boliginnredningsindustrien, som ikke bare driver den jevne ekspansjonen av boliginnredningsindustrien, men gir også forbrukere enestående lykke.Denne følelsen av lykke kommer fra den dype betydningen bak "Made in China": den representerer en omfattende oppgradering av kvalitet, innovasjon, funksjon og service, fremkaller resonansen av kulturell intimitet og vekstminne, og avslører også bransjens ledende nasjonale stolthet og nasjonens tillit.
China Quality er ment å forbedre den generelle kvaliteten på produktene, som ikke bare er forbedringen av produktkvaliteten.Det er en felles forbedring av en serie lenker.

exhibitions
Som den største keramikkeksportøren i nord, følger Wellwares med tidenes trend, bygger merkevarestyrke, fremmer aktivt industriell oppgradering, forbedrer sin egen konkurranseevne, forvandler levering av høykvalitetsprodukter til å tilby design av høy kvalitet i tråd med trenden. , og vil produsere og selge i mange år. Kombinere erfaring for å tilby one-stop anskaffelser.

For tiden fortsetter populariteten til innenlandske produkter på hjemmemarkedet å stige, og forbrukerne er spesielt bekymret for slike originale produkter.Som et resultat har arrangøren spesielt planlagt utstillingsområdet "Made in China Legitimate Trend", som er som et demonstrasjonsvindu av "Made in China". De trendy og de fleste kinesiske utstillingene er samlet, noe som er svimlende.

Netthandel på tvers av landegrensene er et av årets heteste temaer.Årets utstilling henger med i trenden.22. juli vil forumet hovedsakelig fokusere på temaet «Alle produkter går til havet, og varene vil passere verden».To tunge gjester fra Alibaba vil bli invitert til publikum.Dele de globale grenseoverskridende e-handelstrendene, lære alle de praktiske trinnene for å bli med i det grenseoverskridende e-handelssystemet, og hvordan selge kinesiske produkter av høy kvalitet utenlands.Delingen av verdifull erfaring vant applaus.

shanghai luxe home
Leder i tidens trend og lager vakkert keramisk servise.Fra 22. til 24. juli ønsker Wellwares deg velkommen i Hall N2 A62-A64 på Shanghai luxe Home Exhibition!!


Innleggstid: 23. juli 2021