• news-bg

nyheter

Spre kjærligheten

Are you looking for A NEW Reliable Supplier for ceramic tableware1

Den 128th Autumn Canton Fair vil bli holdt i oktober 2020. Leter du etter EN NY pålitelig leverandør for keramisk servise fra den kommende 128. Online/Onstie Canton Fair?

Er du overavhengig av dine eksisterende forsyningskjeder? Se hvordan bedriften din drar nytte av det.Kontakt oss påchloecui@wellwares.comwww.wws-ceramic.com

I år er et spesielt år.Den nye krisen gir nye utfordringer og muligheter.Vi håper at gjennom denne nettutstillingen, gjennom samspillet mellom de mer dynamiske nettvideomediene i den nye tiden, vil vi bringe nye venner og finne nye.Partner, vi er et administrasjonsselskap i alliansestil som fokuserer på design av spisebordskultur.Med 30 års erfaring innen søramerikansk eksport, er vi forpliktet til å gi deg en one-stop anskaffelsesmodell, slik at du kan løse alle problemene i spisestuen i ett trinn.Om nødvendig vil seniordesignere med mange års uavhengig designerfaring fullføre verkene dine online for deg.Og før hvert kvartal og ferie lanseres en rekke nye sett med bilder du kan velge mellom.Kom til wws, la deg alltid ha et særegent design.Vår fabrikk ligger i den største keramiske produksjonsbasen i nord.Med mange års erfaring i samarbeid med store supermarkeder har vi nådd langsiktige samarbeidsforhold med sodimac, Walmart-leder og andre store kjøpere, og er i stand til å ta imot bestillinger fra kunder med høy etterspørsel og sikre at produktene våre leveres i tide med begrenset levering.Gi deg mer effektive tjenester.I dette øyeblikket når høsten ikke er borte, vil jeg gjerne tilbringe ti dager med deg på Canton Fair online. Tenk hva kundene synes og gi kundene one-stop anskaffelsestjenester. Wellwares er alltid på, viet til å holde tritt med internasjonale trender .

Velkommen til å komme til standen vår og møte deg på Canton Fair!

Are you looking for A NEW Reliable Supplier for ceramic tableware2


Innleggstid: 24. august 2020